fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Vrijzinnig humanistische wandelingen en zomerwandelzoektocht

Ben je je scherm beu en wil je meer te weten komen over vrijzinnig humanisme – al wandelend? Een aantal vrijwilligers van het huisvandeMens Brussel werken momenteel ijverig samen met het Humanistisch Verbond aan verschillende vrijzinnig humanistische wandelingen doorheen Brusselse wijken.

De Bulswandeling

Een eerste wandeling die op 21 juni (wereldhumanismedag) gelanceerd werd is de Bulswandeling. Deze wandeling slingert van het Zuidstation naar het Centraal Station. Onderweg kom je meer te weten over het vrijdenken in de hoofdstad in het algemeen en over Karel Buls in het bijzonder.

Je kan via deze link de wandelroute volgen via Google Maps of het .gpx-bestand downloaden voor je favoriete wandel-app.

Download hier de wandelkaart die je thuis kan uitprinten.

Zoek en win! Doe de Bulswandelzoektocht. Deelnemen kan tot 15 september.

Voor alle info, routes met uitleg en het zoektochtformulier, surf je naar 
www.vrijzinnigewandeling.brussels

Veel zoek – & wandelplezier!

Hou onze website in ’t oog en ga in Brussel op wandelreis. Tijdens de zomer verschijnen er meer wandelroutes. Heb je graag meer info over toekomstige wandelingen of wil je graag meehelpen? Stuur dan een e-mail naar: info@vrijzinnigewandeling.brussels.

 

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn