fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Saintklet Summer 2021

Na een succesvolle eerste editie van Saintklet Summer in 2020 nodigen we jullie deze zomer met veel enthousiasme uit voor een tweede editie.

Saintklet is een project van huisvandeMens Brussel en Mentality vzw waarbij we de publieke ruimte rond het huis opeisen en openstellen aan de buurt, dit op de Akenkaai in Brussel. Door actief te participeren in de omgeving en het organiseren van uiteenlopende activiteiten creëren we een plek voor en door de buurtbewoners. Dit doen we door zoveel mogelijk lokale initiatieven en organisaties te betrekken bij het project.

Het doel van Saintklet is om op een laagdrempelige manier Brusselse jongeren en jongvolwassenen in contact te brengen met vrijzinnig humanistische thema’s. Hierbij trachten we steevast het recreatieve aan het inhoudelijke te koppelen. Daarom zal er ook dit jaar weer een uitgebreid aanbod zijn aan muziek, workshops, exposities, films en talks.

Voor meer informatie over het project, of updates over onze activiteiten en muzikale programmatie:
– Website
– Facebook
– Instagram
– Youtube

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn