fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Infosessie waardig levenseinde – Online

Een waardig levenseinde, daar hebben we allen recht op. Toch weten we niet altijd goed wat kan en mogelijk is. Een medewerker van het huisvandeMens biedt je een heldere uitleg over hoe de wetgeving in elkaar zit en biedt praktische ondersteuning bij het invullen van de verschillende wilsverklaringen (euthanasie, patiëntenrechten, uitvaart, orgaandonatie en schenking van het lichaam aan de wetenschap). We verduidelijken een aantal termen, bespreken diverse voorbeelden en gaan graag in op al jullie vragen.

Maandelijks kan je in het huisvandeMens Brussel terecht voor vragen over het waardig levenseinde en praktische ondersteuning bij het invullen van de wilsverklaringen (euthanasie, patiëntenrechten, orgaandonatie, laatste wilsbeschikking).

Deelname is gratis. Graag vooraf inschrijven, dan bezorgen we je de link om deel te nemen. Per infosessie aanvaarden we maximum 8 personen. Een individuele afspraak met een vrijzinnig humanistisch consulent is uiteraard nog steeds mogelijk, je kan ons contacteren via levenseinde@vrijzinnigbrussel.be of telefonisch via T. 02/242.36.02.

Schrijf je in

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn