fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Vrijwilligerscafé

De vrijwilligerscafé’s van het huisvandeMens Brussel zijn dé momenten waarop (kandidaat-)vrijwilligers elkaar beter leren kennen, waarop ze onderling inspiratie uitwisselen en elkaar op de hoogte brengen van aankomende activiteiten en projecten binnen het Brussels vrijzinnig netwerk.

Je bent van harte welkom op het vrijwilligerscafé op donderdag 16 december van 18u00 tot 20u00 in het huisvandeMens Brussel (de exacte zaal wordt bevestigd). Iedereen is welkom, ongeacht je levensbeschouwelijke achtergrond. Ook nieuwsgierigen of kandidaat-vrijwilligers kunnen steeds aansluiten.

Wil je graag aansluiten, maar weet je niet goed wat te verwachten of is het de eerste keer dat je zou langskomen? Stuur gerust een e-mail naar eline.andries@demens.nu voor meer informatie.

Wat staat er op het menu?

  • Verwelkoming om 18u00 met een drankje en versnapering
  • Open Mic – korte inspiratiesessie voor en door vrijwilligers
  • Ideeënbox – om jullie suggesties te verzamelen voor toekomstige vrijwilligerscafé’s
  • Meer info over nieuwe vrijwilligersvacatures
  • Samengevat: een gezellig informeel moment om elkaar nog eens (van kop tot teen) te zien

Inschrijven

Om een inschatting te kunnen maken van de drank en het lekkers dat we voorzien, vragen we iedereen om zich via deze link in te schrijven. Ook andere enthousiastelingen of kandidaat-vrijwilligers zijn erg welkom op de vrijwilligerscafé’s om kennis te maken met onze werking.

~ Save the date ~

De vrijwilligerscafé’s vinden elke derde donderdag van de maand plaats.

Tot dan!

Tine & Eline – vrijwilligersambassadeurs van het huisvandeMens Brussel

Schrijf je in

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn