fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

’t MegaZijn – uitleenpunt didactisch materiaal

Een gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod van educatieve materialen

Op zoek naar spelletjes, (leer)boeken of ander didactisch materiaal om te gebruiken tijdens je les? ’t MegaZijn is een gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod van educatieve materialen en praktisch toepasbare tools. De inhoud is thematisch opgesteld volgens de leerplannen Niet-Confessionele Zedenleer, zoals opgemaakt door de RIKZ.

Door gebruik te maken van deze materialen kan je de verschillende aspecten van het vrijzinnig humanisme overbrengen naar kinderen en jongeren.

‘T MegaZijn is een initiatief van deMens.nu. Het werd als pilootproject georganiseerd in de huizenvandeMens Brussel en Antwerpen. Momenteel is ’t MegaZijn ook gevestigd in huisvandeMens Brugge, Genk, Herentals, Mechelen, Turnhout ,Sint-Niklaas en Tienen.

Hoe materiaal ontlenen?

Je kan vooraf de online catalogus doorzoeken. Zo ontdek je of ’t MegaZijn ook iets voor jou in de rekken heeft.

Ga langs bij het huisvandeMens naar jouw keuze om het materiaal uit te lenen. Dit is volledig gratis. Je kan maximum vijf stuks ontlenen. Je kan het materiaal drie weken ontlenen en daarna nog eens met drie weken verlengen.

Om materiaal te ontlenen heb je een uitleenpas nodig. Deze kan je aanvragen bij het onthaal van ’t MegaZijn in jouw buurt.

Meer info?

Stuur een e-mail naar brussel@demens.nu of bel naar 02 242 36 02.

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn