fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

We zijn er voor jou

Vrijzinnige gesprekspartner in Brussel

Je bent op zoek naar een luisterend oor of je wil je hart luchten? Onze consulenten van het huisvandeMens Brussel maken tijd voor jou.

Behoefte aan een zingevend gesprek?

Het huisvandeMens Brussel is een plek waar je met een vrijzinnig humanistisch consulent een vertrouwelijk en anoniem gesprek kunt voeren. Een gesprek met een consulent is geen vervanging voor therapie. Onze consulenten bieden een luisterend oor en geven jou graag advies vanuit een vrijzinnig humanistisch kader. Over welke thema’s je met ons kunt praten? Bekijk hier al onze thema’s.

Het huisvandeMens is niet de enige organisatie waar je voor een gesprek terecht kunt. Zo kun je zowel bij het huisvandeMens als de Stichting Morele Dienstverlening terecht voor morele bijstand indien je in een ziekenhuis of woonzorgcentrum verblijft.

Ben je gedetineerd of ken je een gedetineerde en wil je daarover eens je hart luchten? De Stichting Morele Bijstand aan Gevangenen is gespecialiseerd in deze thematiek.

Waar kun je nog beroep doen op een vrijzinnig humanistisch consulent? Je vindt hen ook nog op de volgende plekken: Brussels Airport,  de Krijgsmacht en de Universiteit Antwerpen.

Op onze consulenten kan je rekenen tijdens jouw zoektocht naar oplossingen, zonder dat ze je in een bepaalde richting dwingen. In onze gesprekken staan jij en jouw zelfstandigheid centraal. Wij baseren ons gesprek niet op een openbaring, maar op onze menselijkheid.

Vraag een gesprek aan

Er zijn wel enkele voorwaarden

Zo moet je in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen, een Nederlandstalige dienstverlening zoeken.

Niet helemaal zeker waar onze levensbeschouwing voor staat? Kom er hier meer over te weten.

Woon je niet in Brussel?

Neem contact op met een huisvandeMens in jouw buurt als je niet in het Brussels Gewest woont.

Praatgroepen

Het huisvandeMens Brussel organiseert ook praatgroepen.

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn

Wat kunnen we nog voor jou betekenen?

Kijk naar ons overzicht.

We zijn er voor jou