fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Zelf meedoen

Vrijwilligerswerk Brussel

Het huisvandeMens draait dankzij de inzet van heel wat enthousiaste vrijwilligers. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe helpende handen om van Brussel een warme stad te maken.

Activist (x/v/m) - Bystander campagne

Voor de campagne ‘Your actions matter’ is de actiegroep gendergelijkheid van het huisvandeMens Brussel op zoek naar creatieve doeners die mee in Brussel een poster- en Instagram campagne willen uitwerken rond grensoverschrijdend gedrag en (straat)intimidatie.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar

mouton.eline@hotmail.com &
jorden.croes@demens.nu
+32 474 94 04 28

Boekenkletsers - Dwaalzin

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Hou je van lezen en kletsen? Leid je graag een gesprek in goede banen? Of klets je liever mee zonder verplichtingen? Iedereen is welkom als boekenkletser!

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar Kaat Peeters (kaat.peeters@demens.nu).

Enthousiaste begeleider - Clubhouse Brussels

Clubhouse Brussels is een dynamische plek voor personen met een psychische kwetsbaarheid, waar ze zichzelf verder kunnen ontplooien. Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders om de wekelijkse permanenties te ondersteunen op donderdag (13:00- 16:30) voor de periode van 1 jaar en eventueel in de zomermaanden juli/augustus.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact: Tine Berbé

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Noelia & Tine, via brusselsclubhouse@gmail.com of bel naar: 0470/81.17.69

www.clubhouse.brussels

 

Podcastmaker - Clubhouse Brussels

Deel je kennis en talent met de leden van CLUBHOUSE en werk mee aan een podcast voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar Noelia Abenza, via brusselsclubhouse@gmail.com of bel naar: 0483/17.70.57.

Schrijvers, fotografen, videomakers, grafisch ontwerpers - free.brussels

Free.Brussels is een initiatief van het huisvandeMens Brussel en wordt ondersteund door haar jongerenwerking Dwaalzin. We willen geëngageerde creatievelingen en journalisten (in spé) die humanistisch in de wereld staan een platform bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen en uiten. Met onze artikels, interviews en video’s jagen we het vrije en kritische denken aan in Brussel en roepen we op tot meer solidariteit.

Free.Brussels is deel van de jongerenwerking van huisvandeMens: Dwaalzin. De volledige vrijwilligersoproep vind je hier.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar en heb je zin om onze redactie te vervoegen?! Stuur een e-mail met jouw motivatie en eventueel je portfolio door naar Kaat Peeters (kaat.peeters@demens.nu).

Actiegroep Klimaat zoekt activistisch organisatietalent - Dwaalzin

Heb jij last van climate anxiety, heb je een passie voor duurzaamheid of wil je gewoon niet bij de pakken blijven zitten? Sluit je dan aan bij onze Actiegroep Klimaat!

Dwaalzin hanteert duurzaamheid als een van haar kernthema’s, we willen hier dan ook graag actief en structureel mee aan de slag gaan. Klinkt dit als iets voor jou? Lees onze volledige vrijwilligersoproep hier!

Ben jij tussen 18 en 30 jaar en heb je zin om onze actiegroep te vervoegen?! Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar Kaat Peeters (kaat.peeters@demens.nu).

Raad van Bestuur - Clubhouse Brussels

Clubhouse Brussels is een dynamische plek voor personen met een psychische kwetsbaarheid, waar ze zichzelf verder kunnen ontplooien. Wij zijn voor onze Raad van Bestuur op zoek naar mensen met:

  • Ervaring met financiering en subsidieaanvragen
  • Ervaring met Brussel, het Brussels netwerk, tweetaligheid
  • Voeling met de doelgroep, een hart voor mensen

 

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact: Tine Berbé

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Noelia & Tine, via brusselsclubhouse@gmail.com of bel naar: 0470/81.17.69

www.clubhouse.brussels

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn

Vrijzinnig Brussel is een hoop organisaties bijeen

Meer weten over wie wij zijn?

Leer ons kennen