fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Zelf meedoen

Vrijwilligerswerk Brussel

Het huisvandeMens draait dankzij de inzet van heel wat enthousiaste vrijwilligers. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe helpende handen om van Brussel een warme stad te maken.

Activist (x/v/m) - Bystander campagne

Voor de campagne ‘Your actions matter’ is de actiegroep gendergelijkheid van het huisvandeMens Brussel op zoek naar creatieve doeners die mee in Brussel een poster- en Instagram campagne willen uitwerken rond grensoverschrijdend gedrag en (straat)intimidatie.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar Eline Mouton via mouton.eline@hotmail.com.

Boekenkletsers - Dwaalzin

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Hou je van lezen en kletsen? Leid je graag een gesprek in goede banen? Of klets je liever mee zonder verplichtingen? Iedereen is welkom als boekenkletser!

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar kaat.peeters@demens.nu. Voor meer vragen kan je ook bij haar terecht via het telefoonnummer: 0476 02 40 35.

Enthousiaste begeleider - Clubhouse Brussels

Clubhouse Brussels is een dynamische plek voor personen met een psychische kwetsbaarheid, waar ze zichzelf verder kunnen ontplooien. Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders om de wekelijkse permanenties te ondersteunen op donderdag (13:00- 16:30) voor de periode van 1 jaar en eventueel in de zomermaanden juli/augustus.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact: Tine Berbé

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Noelia & Tine, via brusselsclubhouse@gmail.com of bel naar: 0470/81.17.69

www.clubhouse.brussels

 

Podcastmaker - Clubhouse Brussels

Deel je kennis en talent met de leden van CLUBHOUSE en werk mee aan een podcast voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Contact

Stuur een e-mail met jouw motivatie door naar Noelia Abenza, via brusselsclubhouse@gmail.com of bel naar: 0483/17.70.57.

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn

Vrijzinnig Brussel is een hoop organisaties bijeen

Meer weten over wie wij zijn?

Leer ons kennen