fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Come In Out: Can you prove you’re straight?

Come In Out is een campagne van 12 jongeren (CHanGEmakers) die voor UCOS onderzoek voerden in Oeganda, Marokko en Libanon. Met een busje reizen ze voor een maand door België om meer aandacht te eisen voor de complexe en dappere verhalen van LGBT+-migranten.

Op 14 november lanceren ze hun campagne in op het Zuid, in het centrum van Gent. Hou in de nacht van 13 op 14 november alvast de Gentse straten in het oog!

Na hun onderzoek in Oeganda, Libanon en Marokko eisen nu 12 jongeren, CHanGEmakers, tijdens de Come In Out-campagne meer aandacht voor de complexe verhalen van LGBT+-migranten. LGBT+-personen hebben vaak geen andere optie dan hun land te ontvluchten. Aan de hand van een mobiele expositie en verschillende evenementen leggen de CHanGEmakers drempels bloot waarmee LGBT+-migranten zowel tijdens hun vlucht, migratieroute, asielprocedure en aankomst in een nieuw thuisland mee te maken krijgen.

Come out, join the debate and ride with us: op de Come In Out-campagnepagina kom je alles te weten over evenementen en de standplaatsen van het busje met de mobiele tentoonstelling!

Schrijf je in

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn