fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

Come In Out invites: Jaouad Alloul

— REGISTRATIE VEREIST —

Wil jij gratis meeproeven van een stevig brokje cultuur? Speciaal voor onze Come In Out-campagne zakt theatermaker en muzikant Jaouad Alloul af naar Campus Zuid. Hij brengt een verkorte versie van ‘De Zeemeermin’, een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde, rechtvaardigheid en vergiffenis. Kortom, een zoektocht naar wie hij is, als moslim en homoseksueel.

De voorstelling en het nagesprek met Jaouad Alloul zijn volledig gratis en toegankelijk voor iedereen, student of niet-student. Registreren is echter vereist en kan via deze link: http://bit.ly/36XO9dF

COME IN OUT?

Come In Out is een campagne van 12 jongeren (CHanGEmakers) die voor UCOS onderzoek voerden in Oeganda, Marokko en Libanon. Met een busje reizen ze vanaf 14 november een maand door België om meer aandacht te eisen voor de complexe en dappere verhalen van LGBT+-migranten.

Tijdens de week van 18 tot en met 24 november kan je de bus met mobiele expo bezoeken op het binnenplein van Campus Zuid (KdG), net zoals de fototentoonstelling met verhalen van LGBT+-vluchtelingen wereldwijd.

Schrijf je in

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn