fbpx
Activiteiten
Aanvraag doen Zoek

VOX: Young voices shaping the future

De federale Belgische verkiezingen naderen met rasse schreden. VOX: Young Voices Shaping the Future, ontworpen door jongeren voor iedereen, biedt een dynamisch platform aan de Belgische jeugd om hun meningen en aspiraties te uiten.
VUB, huisvandeMens, KVS, Amnesty International, VGC, Théâtre National Wallonie-Bruxelles en Saintklet sloegen de handen in elkaar voor dit gratis event. Samen willen we een lans breken voor burgerlijk engagement. Vox belooft een interactieve ervaring te worden, en wil stemmen en perspectieven in een verrijkende mozaiëk verenigen. Een open uitnodiging voor allen die zichzelf willen onderdompelen in een constructief debat, om vragen te stellen, en vooral: om de toekomst van België samen vorm te geven door te luisteren naar de stemmen van de jeugd.
Vervoeg ons voor een avond waar allerlei ideeën samenkomen. Meer dan een event willen we een beweging zijn, richting inclusiviteit, begrip en verandering. Met op het programma Maïté Meeûs (Balance ton bar), Estelle Depris (Sans Blanc de Rien), Hassan Al Hilou (Capital vzw), Adélaïde Charlier (klimaatactivist en mede-oprichter Youth for Climate), Victoriae Defraigne (Auteur van Les Transidentités Expliquées à Mes Parents), Christina De Witte (Chrostin) (cartoonist en faministisch activist).
🎟️ Informatie & tickets: https://apps.ticketmatic.com/widgets/kvs/flow/events…
🏛️Locatie: KVS BOX

Schrijf je in

Deel op Facebook, Twitter, LinkedIn